A nő egészségügyi betétet akar használni – kinyitja a dobozt és iszonyú mérges lesz attól amit benne talál

Minden nő tisztában van azzal, hogy a havi vérzés előtti és utáni napok nem túl könnyűek. Gyakran lép fel bágyadtság, fejfájás, a hormonszint állandóan változik.

Az Egyesült Államok Texas államában élő hölgy elég vicces nyílt levelet írt egy egészségügyi betéteket készítő gyártónak, mely a csomagolásba mindig egy rövid üzenetet rejtett el.

A hölgy levele nagyon találó volt és sokan egyet is értettek vele. Ez állt a levélben:

Kedves Thatcher Úr!

Már nagyon régóta használom terméküket, az Always Maxi-t, immár kb. 20 éve. Elégedett vagyok a termékkel, szeretem LeakGuard Core vagy a Dri-Weave termékeket, de azért nem szaladgálnék szoros fehér sortban a strandon, vagy nem táncolnék salsát mikor ezt használom.  Kedvencem a Flexi-Wings. Minden dicséretem az Önöké, csak és kizárólag az Ön cége olyan okos, hogy rájöjjön az aerodinamikai erők fontosságára. Annyira magabiztos vagyok, mert minden hónapban tudom, hogy egy igazi harcon van az alsóneműmben. ”

Ön menstruált valaha, Mr. Thatcher? Valószínűleg nem. Most nálam elkezdődik a hónapnak az a néhány napja. A hormonok fel és alá szaladgálnak a testemben, nemsokára megváltozik minden bennem és a férjem az egészet csak egy “furcsa személy aki ölni tudna” jelenségnek hívja. Hát nem csodálatos az emberi test?

Mivel Ön a termék marketing menedzsere, biztos sokszor látta már, mi történik a hónap bizonyos napjai alatt. Biztos pontosan tudja, milyen görcseink vannak, mennyire felfúvódva érezzük magunkat. Azt is tudja, hogy néha sírni lenne kedvünk, nem tudjunk kontrollálni érzelmeinket. Biztosan megérti, hogy mennyire nehéz ilyenkor nekünk. Például a barátnőm Jennifer a múlt héten azt mondta barátjának, hogy meg fogja grillezni a golyóit, csak azért mert a srác azt merte mondani, hogy a Grey’s Anatomy című sorozatot idióta majmok írták!

Szóval, a következők miatt írom Önnek ezt a levelet. A múlt alkalommal a menstruáció alkalmával, amikor már annyira görcsöltem, hogy ki akarom tépni az egész méhemet, kinyitottam egy Always Maxi Pad csomagot. Az egészségügyi betét szárnyain pedig ezeket olvastam: “Legyen boldog havi vérzése”.

Maga most komolyan rohadtul szórakozik velem?

Mit gondol, tényleg azt hisz a maga icipici-menedzser agya, hogy a menstruáció alatt lehetséges egy kis boldogság? Amit fentebb leírtam, az Magának boldogan hangzik? Mit gondol, Thatcher úr? Egyébként csak úgy mondom, hogy soha nem lesz semmi boldog a havi vérzés idején, hacsak maga nem egy szadomazohista. Ilyenkor kell bevenni egy fájdalomcsillapítót, meginni egy pohár Kahlúát, hogy nehogy lemenjek a boltba, vegyek egy fegyvert és megöljem magát.

Az Isten szerelmére, húzza már ki a fejét a homokból és ahelyett, hogy ilyen hülyeséget ír az egészségügyi betét szárnyára, inkább írna valami találóbbat. Mint pl.: Tedd le a kalapácsot, vagy Vigyázz, az emberölést büntetik. Vagy maga egyszerűen csak szórakozik velünk?

Uram, értesítse a marketing osztályt, hogy mostantól 2500 forinttal kevesebb lesz a bevétele, mert máshol fogom beszerezni az egészségügyi betétemet. És egyáltalán nem fog hiányozni az a marhaság, ami rá van írva. És ezt megígérem, örökre.

Üdvözlettel,

Wendy Aarons,

Austin, Texas

Te hogy érzed magad ezzel a történettel kapcsolatban? Szerinted jogosan kritizált a lány? Kérjük oszd meg véleményed a bejegyzések rovatban!

Forrás:

csodalatos

Szólj hozzá