A csillagjegyed pontosan elárulja, hogy milyen típusú embereket vonzol magadhoz!

Nagyon nehéz megtalálni azt a társat, akivel képesek vagyunk együtt elképzelni az egész hátralevő életünket.  Lehetünk olyan szerencsétlenek, hogy rendre belefutunk olyan típusokba, akikkel egyszerűen nem tudunk közös nevezőre jutni, de ennek megvan az oka.

A csillagjegyünk sokat árulkodik arról, hogy milyen típusú embereket vonzunk magunkhoz, ezáltal talán könnyebben eljuthatunk a jobb megértés terepére. Ha érdekel, hogy te kiket vonzol leginkább, olvass tovább!

Kos

Jellemzően a kalandos embereket vonzod, akik benned is a kalandort vélik felfedezni, ami által ők még bátrabbakká válhatnak. Az általad vonzott személyek pozitívak és élettel telik. Szeretnének egy színes és mozgalmas életet élni, amire úgy gondolják, hogy te vagy a legalkalmasabb partner.

Bika

Vonzod a hű embereket. Tudják jól, hogy ha beleszeretsz valakibe, az érzésed nem halványul el könnyedén. Azt is tudják, hogy nem szereted a drámát és harcokat, inkább a békésen otthon töltött időt.

Ikrek

Olyan embereket vonzol, akik valódi örömre vágynak az életükben. Szeretik azt, aki vagy, ahogyan az élethez viszonyulsz és amilyen lelkesedés él benned minden új dolog iránt. Szükségük van rád, mert szeretnék az életet szenvedélyesen megélni.

Rák

Azokat az embereket vonzod, akik valódi szeretetre vágynak. Tudják, hogy veled erős és hosszú távú kapcsolatra számíthatnak. Vonzódnak hozzád az intelligens és érdekes emberek. A veled való kapcsolat vagy komoly, vagy ha nem az, akkor nem is nevezhető párkapcsolatnak.

Oroszlán

Vonzod az álmodozókat. Egy Oroszlán mindig kreatív, okos és ambiciózus ember, így aki téged meghódít, az úgy érezheti magát, mintha a gimi bálkirálynőjét, vagy -királyát szerezte volna meg.  Nem könnyű téged megnyerni, de ha sikerül, akkor biztosak benne, hogy boldoggá fogod tenni őket.

Szűz

Azokat az embereket vonzod, akik nyugodt, csendes és biztonságos helyre vágynak az életben. Értékelik az önmegtartóztatásodat. Mivel mestere vagy annak, hogy mindig reagálj mások problémáira, ezért ezt a képességedet sokszor ki is használják.

Mérleg

Azokat az embereket vonzod, akik egy párkapcsolatban az egyenrangúságra vágynak. Nagyon intelligens jegy vagy, aki bármibe is kezdjen bele, mindig sikert arat. Éppen ezért, a párkeresésben is egy olyan embert fogsz bevonzani, aki még tökéletesebbé teszi az életedet.

Skorpió

Tipikusan a szenvedélyes embereket vonzod. Értékelik az elkötelezettség iránti hajlamodat és a hűségedet. Tudják, hogy ha téged választanak, az életük soha nem lesz unalmas.

Nyilas

Olyan embereket vonzol magadhoz, akik képesek megnevettetni. Mivel te magad is szórakoztató és játékos típus vagy, ezért nagyon könnyen szerzel barátokat és szerelmet is, főként a hasonszőrűek közül.

Bak

A realistákat vonzod, akik egy kellemes partnerre vágynak. Tudják, hogy páratlan az ízlésed és irigylésre méltó személyiséggel rendelkezel. Az olyan emberek kerülnek hozzád közelebb, akik nagy dolgokat szeretnének elérni az életben.

Vízöntő

Azokat a személyeket vonzod, akik az életüket tartalommal és jelentéssel szeretnék megtölteni. Szívesen teszel jót másokért, ezért azok az emberek, akik a közeledbe akarnak férkőzni, nagyra értékelik a hatalmas szívedet. Tudják jól, hogy soha nem okoznál csalódást nekik.

Halak

Jellemzően a kreatív és érdekes embereket vonzod magadhoz. Te magad bölcs vagy és intelligens. Aki téged akar párjának, azt lenyűgözi a gondolat, hogy egész életen át egy olyan partnere legyen, aki mindig támogatni fogja őt.

Forrás:

tudasfaja

Szólj hozzá