A “Flamingó fiú”, akinek gyökeresen megváltoztatták az életét.

[adinserter block="14"]

Nincs két egyforma ember. Az ujjlenyomatunkon kívül még számtalan dologban különbözünk a másikaktól. Lehet, hogy kiköpött olyanunk vagyunk mint a szüleink vagy a testvérünk de valójában minden ember valóban egyedülálló. Ez így van jól és ez így szép.

Viszont ha valaki túlságosan “más” az számára nagyon nehéz életet jelenthet. Ha valaki nagyon különbözik a többi embertől azt lehet, hogy megbámulják, kicsúfolják vagy rosszalló megjegyzéseket tesznek rá.

Egy volt amerikai futballista, Tim Tebow igazi emberbarát. Ma 30 éve született a sportoló a Fülöp szigeteken. Visszatért a születése helyszínére többször is.

Az első misszió során találkozott egy Sherwin nevű filippínó fiúval. Sherwin súlyosan deformált lábbal született, ami megakadályozta, hogy normális életet éljen. Tim annyira izgatott volt a fiútól, hogy úgy döntött, megalapítja a Tim Tebow jótékonysági Alapítványt. A szervezet olyan embereknek szeretne segíteni, akik ezt nem engedhetik meg maguknak.

Egy évvel később a 11 éves Aldrin a Fülöp-szigeteki Tebow CURE kórházba került. A lába ugyanúgy deformálódott, mint Sherwin, és alig tudott járni. Amint Tim látta a fiú képét, eszébe jutott Sherwin. Rögtön tudta, hogy segítenie kell a fiúnak.

Aldrin lábai úgy deformálódtak, hogy a térdei rossz irányba hajlottak. Olyan volt, mint egy flamingó. Folyamatosan zaklatásnak volt kitéve. Végül már majdnem feladta az életet.

Tim tudta, mit kell tennie.

Egy nagy orvosi csapattal tervet készítettek Aldrin számára. Négy órás műtét után hihetetlen változáson ment keresztül.

Vessen egy pillantást az alábbi videóra, és nézze meg, hogy néz ki Aldrin a műtét után:

Mit gondoltok? Lehengerlő ugye? Írjátok meg kommentben a véleményeteket!

Forrás:

mocool.eu

Szólj hozzá