A pár néhány évi kapcsolat után egybekel – a férfi 1 héttel később megkéri egy másik nő kezét

Amikor a menyasszony és a vőlegény felhúzta egymás ujjára a gyűrűt, a 4 éves kislány teljesen kirekesztettnek értezte magázt. Egy héttel az eskküvő után a férj mindent rendbehozott.

Mark Thomas és kedvese Kathryn már hat éve együtt voltak és volt egy szép négy éves kislányuk is. Miután már 2012 óta kapcsolatuk volt úgy döntöttek itt az ideje annak, hogy ezt a kapcsolatot megpecsételjék.

Az idén házasodtak össze és hármójuk közül a kislány volt a legizgatottab az eseménnyel kapcsolatban.

Mindketten tudták, hogy az esküvő Evelyn számára nagyon különleges volt de azt is megértették, hogy a kislány nem érezte jól magát.

A kislány azt szerette volna tudni, őt miért nem kéredezte meg az apja és a férfi ekkor már tudta, mit kell tennie. Elment az ékszerészboltba vett egy gyűrűt ami pontosan illett egy négyéves ujjára és megkérte a kislány kezét.

Nagyon jól sikerült a lánykérés, Evelyn nagyon boldog volt és az édesanya filmre vette az egész jelenetet, hogy a család majd később is megnézhesse ezt a jeles eseményt.

Mark arra hívja most fel más édesapák figyelmét is, hogy ez jó ötlet lehet ha elveszik életük párját és már van egy közös gyermekük.

“Ha össze akartok házadosni és már van egy gyerketek, akkor ez egy nagyon szép módja annak, hogy a gyermek is különlegesnek érezze magát, nemcsak az édesanya.” írta Mark a  Youtube-on.

Nézd meg a lenti filmet, amelyben láthatod a lánykérést. Ezt az eseményt Evelyn sem és a családja sem fogja elfelejteni!  

Forrás:

csodalatos

Szólj hozzá