Felismered őket? – Ebből a két kislányból mára világhírű milliárdos lett!

Rengeteget változott a két szőke bakfis, amióta felnőtt nővé értek.

A világ leghíresebb testvérpárja

“Szorosan egymás mellett vagy távol a másiktól. Nővérek vagyunk, akiket a szívük mindig összeköt” – ezzel a megindító szöveggel osztott meg egy fotót karácsony után Amerika egyik legnagyobb botrányhőse. A világhírű celebtestvérpár az Instagramon mutattak egy fotót a múltból, amin alig lehetett őket felismerni.

Micsoda vérvonal!

Anyai ágon a két lány az 1970-es évek 2 gyermekcsillagának, Kim és Kyle Richardsnak az unokahúga, akik feltűntek A Boszorkány-hegy című filmben, és számos televíziós sorozatban szerepeltek, mint például a nálunk is népszerű A farm, ahol élünkben és a Vészhelyzetben. Közvetett rokonságban álltak Gábor Zsazsával aki dédapjuknak, Conrad Hiltonnak második felesége volt.

Rokoni szálak fűzik őket Elizabeth Taylorhoz is, akinek első férje a nővérek nagybácsija, ifj. Conrad Nicholson Hilton volt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Colin Farrell – Elizabeth’s dear friend and @elizabethtayloraidsfoundation ambassador – recalls the depths of Elizabeth’s generosity and loving spirit: – “In the gifted time we spent together she taught me more about the true and proactive nature of friendship than anyone I’m likely to ever meet. It was with this spirit of friendship – true, deep, meaningful and active – that she embarked on what was to be her life’s great work.” – This December, please consider carrying forward Elizabeth’s legacy by supporting @elizabethtayloraidsfoundation. 100% of your donation goes to direct services, advocacy, and education programs for people living with HIV/AIDS. Link in profile. #GiveToGrow – #ElizabethTaylor

Elizabeth Taylor (@elizabethtaylor) által megosztott bejegyzés,

Jól sejtetted!

Ha a leírások alapján azt gondoltad, hogy a képen a két világhírű és gazdag örökösnő, Paris és Nicky Hilton vannak, akkor jó hírünk van. A gyerekkori fotón valóban ők szerepelnek. A két dúsgazdag Hilton-lány azóta már elég sok plasztikai beavatkozáson részt vett, így nem csoda, hogy alig lehetett felismerni őket a gyerekkori foótjukon.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

I’m the reason Santa has a naughty list.

Szólj hozzá