Hihetetlenül dögös – Ilyen szexi a Karib-tenger kalózai rút boszorkánya

Túl jól dolgoztak a maszkmesterek.

Sorozat

A Karib-tenger kalózait lehet imádni és dühösen arrébb kapcsolni, ha megy a tévében, de egy dolog elvitathatatlan: remek jelmezeket és maszkokat találtak ki a film készítői. Johhny Depp kissé napsütötte, bugyuta Jack Sparrow-járól könyveket lehetne teleírni, de számos nagyszerű színészt alakítottak szinte felimserhetetlenné a maszkmesterek. Például Naomie Harrist, aki Tia Dalmát, a raszta, testfestett voodoo papnőt alakítótta a filmsorozatban. Nos, túl jól dolgoztak, sikerült alaposan elcsúfítaniuk az amúgy hihetelenül dögös színésznőt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

I LOVE HER❤❤❤ #tiadalma #character

Babi Barbie Babiko (@babisala21) által megosztott bejegyzés,

Bombázó

Naomi – szerencsére – egyáltalán nem hasonlít a filmben alakított – egyébként igen meghatározó – karakterére, aki a filmben egy gyakorlott voodoo tanokat is ismerő boszorkány, akinek igen erőteljes testbeszéde van. A haja berasztásodott, a fogai feketék. Nos, mindenkit megnyugtatunk, a színésznő a való életben egyáltalán nem így fest. Sőt!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

#bikinilife in #anguilla … I never want to leave!!! Apologies to my friends and family wrapped up in coats in London.. they have asked me to stop posting!!

Szólj hozzá