Ilyen lakásokat lehet venni 22 millió forintból a világ különböző országában! Te hova költöznél?

A mai napon úgy döntöttünk felmérjük, hogy 22 millió forintnak megfelelő összegből milyen típusú lakásokat tudnánk vásárolni magunknak a világ különböző országaiban. Bizony lesz egy-két hely, amin nagyon meg fogunk lepődni. Lássuk hát:

Pattaja (Thaiföld) – 52 négyzetméteres lakás.

A legjelentősebb dolog ebben a nagy házban, a hálószoba és a konyha egybenyitása. Reggel mikor kinyitod a szemed, és elmész lefőzöl egy jó kávét, belemerülhetsz az ablak előtt elterülő panorámában és úszómedencében.

Franciaország – 6 négyzetméteres garzon.

Egy hirdetési webhely szerint ekkora összegért a francia fővárosban csak egy bájos garzont vásárolhatsz magadnak. A lakáshoz tartozik egy konyhaszekrény, mikrohullámú sütő, és egy nagy ablak, ami délre néz.

Nápoly (Olaszország) külvárosában – 87 négyzetméteres lakás.

3 szobás lakás, színes belsővel a város északi részén. A csodálatos lakás Tirrén-tenger partján fekszik.

Barcelona (Spanyolország) – 20 négyzetméteres lakás.

A 2 szintes stúdiólakás központi helyen található Eixample-ben. Az ingatlanközvetítő szerint a lakás diákok számára lehet a legjobb megoldás. Egyébként, a hálószoba a galérián található.

Albuquerque (USA) – 58 négyzetméteres lakás.

Ezek az apartmanok egy társasházban helyezkednek el, közös területek jellemzik őket, amit minden lakó igénybe vehet. Ilyen például az udvar, medence, terasz stb. Az apartmanok szerények, csak egy hálószobával, nappalival konyhával rendelkeznek, de nagyon világosak és tágasak.

Los Angeles (USA) – 64 hektáros terület.

Sajnos azonban ennyi pénzből nem tudunk lakást, vagy házat venni Hollywoodban. De lehet kapni egy hatalmas dombos földbirtokot, ahol csodás látvány tárul a városi felhőkarcolókra.

Tokió (Japán) – 15,67 négyzetméteres stúdiólakás.

Nem sok ilyen apró lakás van Tokióban, de a környező városokban találhatunk efféle kuckókat. A kis terület ellenére ezek az apartmanok hiperfunkcionálisak, “intelligens” bútorokkal és ergonomikus kialakítással rendelkeznek.

Apartmanok egy szálloda területén Bulgáriában – 81 négyzetméter.

Néhány európai üdülőhelyen olyan lehetőség kínálkozik, mint egy lakóházban lévő szoba megvásárlása. Ez egy jó ingatlanbefektetés, mivel az apartmanok csak hozzád tartoznak. Ha elmész, kiadhatod albérletbe, amiről a szálloda gondoskodik.

Adelaideben (Ausztrália) – 25 négyzetméteres lakás.

Ekkora összegért egy ilyen szép stúdiólakást vásárolhatsz meg egy nagy panorámás üvegajtóval és erkéllyel, ami a város központjára néz. Bónuszként egy közös használatú edzőterem, könyvtár, mosókonyha és egy nagy étkező található a ház 1. emeletén.

Moszkva (Oroszország) – 34,8 négyzetméteres lakás.

Az ország fővárosában egy 1 szobás lakást vehetsz magadnak ekkora összegért. Az ilyen szerény lakások nem meglepőek, tekintettel arra, hogy Moszkva az egyik legdrágább város a világon.

Torrevieja (Spanyolország) – 57 négyzetméteres lakás.

Torrevieja – az egyik legnépszerűbb üdülőhely az Ibériai-félsziget keleti partján. Itt egy 1 szobás lakást vehetsz magadnak egy jó lakóházban, ahol saját medencéd lehet, ha megveszed. 5 perces távolságra vagy a strandtól és máris a Földközi-tengeren vagy.

Caracas (Venezuela) – 130 négyzetméteres lakás.

3 hálószobás, nappalis, 4 fürdőszobás, mindez egy nagy 50 éves apartmanban, Észak-Venezuela fővárosában.

Nyugat-Berlin – 36 négyzetméteres lakás.

Berlinben ezért a pénzért csak egy szobás lakást vásárolhatsz a város nyugati részén. Egyébként, a ház nem új, mert 1961-ben épült.

Houston (USA) – 90 négyzetméteres lakás.

Tipikus amerikai “miniatűr” ház, Texasban. Ikerház, melyhez közös medence tartozik, viszont saját terasszal rendelkezik. Ez egy 2 szintes, 1 hálószobás, nappalis, konyhás, 2 fürdőszobás ház nagy panorámás ablakokkal.

Pakisztán – 151 négyzetméteres lakás.

Ez az eset áll fenn, ha fiktív pénzünkért nem használt lakást, hanem új, tágas apartmant veszünk a főváros lakóövezetében. Az apartmannak 2 hálószobája, 2 fürdőszobája, nappalija, konyhája és erkélye van.

Fokváros (Dél-Afrika) – 55 négyzetméteres lakás.

Egy világos lakást vehetsz az Atlanti-óceán partján, 2 hálószobával, nappalival.

Ulánbátor (Mongólia) – 80 négyzetméteres lakás.

Ez a mongol penthouse 2 hálószobával, 1 fürdőszobával és egy tágas nappalival rendelkezik a város központjában. Saját garázsi is tartozik hozzá.

Bogota (Kolumbia) – 62 négyzetméteres lakás.

3 hálószoba, nappali, konyha, 2 fürdőszoba tartozik ehhez az ingatlanhoz. Minden lakás 62 négyzetméteres.

Marrákes (Marokkó) – 45 négyzetméteres lakás.

Ezek a modern és világos apartmanok egy külön hálószobával és egy nappali konyhával vannak felszerelve a főváros központjában.

2 szobás hajó Londonban (UK) – 46 négyzetméteres lakás.

Londonban, ezért a pénzért csak egy kis hajót lehet megvenni. De minden megtalálható rajta, ami a mindennapi élethez szükséges. Konyha, WC, fürdő, 2 hálószoba és fűtés is van rajta.


Forrás:

vilagunk

Szólj hozzá