Mindenkinek van egy keresztje, amit cipelnie kell élete végéig! Csillagjegyed alapján a tiéd mi?

Mindenkinek megvan a maga keresztje, soha ne irigyeljük a szomszédunk, barátunk, szüleink, ismerőseink életét, hiszen ők is küzdenek problémákkal, csak lehet nem beszélnek róla.

Nézd meg, hogy a csillagjegyednek megfelelően melyek azok a problémák, amikkel szembesülnöd kell életed során.

Kos

Túlságosan nagyravágyó, soha nem elégedett azzal amilye van. Nyugtalan, nem tudja élvezni az életet. Irigykedő, képmutató, és felszínes barátságai vannak egész életében.

Bika

Nagyon impulzív, indulatos, é hirtelen felindulásból cselekszik. Mivel nem szereti az egyedüllétet, gyakran csak érdekből barátkozik emberekkel, de az is lehet, hogy érdekből köt házasságot.

Ikrek

Kommunikatív, aktív, nagyon sok barátja van, azonban ezek inkább felszínes barátságok, ezért gyakran érzi magányosnak magát. Egész életében a lelki társát keresi.

Rák

Bár külsőre határozottnak tűik, egy igen érzékeny személyiség. A legkisebb dologtól is igen meg tud sérülni a lelke, és aztán hosszú időbe telik, míg helyrejön. Főleg a szerelmi csalódás viselheti meg nagyon.

Oroszlán

Az erős, és határozott Oroszlánnak nagyon sok ismerőse, és barátja van, azonban lelkileg nem igazán tud közelebb kerülni senkihez. Párkapcsolatai is viszonylag rövid időt tartanak, és, ha ez nem is látszik rajta, de nagyon megviseli. Egész életében legbelül egy megértő társra vágyik.

Szűz

A tökéletességre való törekvése leginkább szélsőségekbe torkollik. Nagyon magasra teszi a mércét, és nagyok az elvárásai más emberekkel szemben. Úgy gondolja, hogy soha nem talál egy olyan tökéletes társat, mint, amilyen ő.

Mérleg

Igen becsületes, és segítőkész, de, ha valaki átveri, akkor annak soha életében nem tud megbocsátani, és mégis ő szenved tőle. A lelki megpróbáltatások sokszor igen megnehezítik az életét, állandóan harcol az igazságért.

Skorpió

Hamar felkapja a vizet, és bosszúállóvá válik, ha olyan dologgal szembesül, ami nem tetszik neki. Sokan tartják agresszívnek, és kiszámíthatatlannak, gyakran ő maga is küzd a heves vérmérsékletével.

Nyilas

Nem szereti a monoton életet, gyakran hajlandó feladni a stabilitását egy kis kalandért. Hosszú távon nem lehet rá számítani, mert hamar elhatalmasodik rajta az unalom. A kíváncsiság, és az új dolgok iránti vágy hajtja mindig.

Bak

Nem panaszkodhat soha az anyagiakra, hiszen nagyon spórolós, azonban, ha valaki kölcsön kér tőle, nem szívesen ad. Inkább azt hazudja, hogy nem tud adni, mivel fél, hogy pénz nélkül marad.

Vízöntő

Nagyon könnyen köt barátságot, mivel igen nyitott, és kommunikatív, azonban gyakran kihasználják jóságát. Az igazi barátok hiánytól szenved egész életben. Jó lenne, ha megpróbálná jól érezni magát egyedül is.

Halak

Egy ideális, és álomszerű világban szeretne élni, nem nagyon találja a helyét a hétköznapi racionalitásban. Úgy érzi, nem értékelik személyiségét eléggé.

Forrás:

tudasfaja

Szólj hozzá