Mit látsz a következő 5 képen? Ez a közel 100 % pontosságú személyiségteszt nyűgözi le most a világot!

A Rorschach-teszt egy tintafolt-teszt ami egy komplex pszichológiai, diagnosztikai mérőeszköz, egyike a XX. század legáltalánosabban használt projektív tesztjeinek. Célja, hogy a pszichológus más vizsgálatok kiegészítése érdekében feltérképezhesse a vizsgálati személy személyiségstruktúráját és olyannyira jól működik, hogy jelenleg ez adja a legpontosabb személyiségtesztet az emberekről. A teszt névadója Hermann Rorschach, akinek a középiskolai gúnyneve “Klex” vagyis tintapaca volt… Most jöjjön 5 gyors teszt ami sokat el fog árulni rólad. Először nézd meg a képeket jegyezd meg, hogy mit láttál meg először rajuk majd görgess lejjebb és nézd meg a mit árul el rólad.

1.

2.

3.

4.

5.

1.

Ajkak: Ön a dolgokat reálisan látja, az embereket a valódi értékük alapján ítéli meg, nem próbálja megváltoztatni, vagy befolyásolni az embertársait.
Fák: Ön egy ambiciózus ember, minden helyzetben feltalálja magát, idealista jellem, kapcsolatait áthatja a jóakarat és a szeretet. Hisz abban, hogy segíthet másoknak, minden helyzetben keresi a pozitív megoldást.
Gyökerek: Ön nyitott az új gondolatokra, törekszik a világ jó irányú változtatásra.

2.

Krokodil: Ön kicsit óvatos természetű, ebből adódóan nem szeret kockázatot vállalni.
Hajó: Ön szeret elveszni a részletekben, próbálja a világ egészét tekinteni nem pazarol időt a számára lényegtelen dolgokra.

3.

Két profil: Hajlamos vagy elveszni a részletekben és az is előfordul, hogy a problémákat helyezed előtérbe.
Gyertyatartó: Szereted tisztes távolságból nézni a problémákat, majd jó alaposan megvizsgálni és csak utána dönteni.

4.

Szikla: Ön egy nagyon optimista ember, gyorsan tud alkalmazkodni a változásokhoz és akár egy új környezethez is ami a mai rohanó világban hatalmas előnyt tud jelenteni. Nem szeret egyedül lenni, a fejében folyamatosan új ötletek születnek.
Macska: Szereti a stabilitást fontos számára az mentális és érzelmi egyensúly. Felelősségteljes személy aki mindig megtartja a szavát.
Emberi arc: Hihetetlenül kreatív ember, hisz az ösztöneiben, a kíváncsisága soha nem hagy alább. Az Ön számára a világ tele van felfedezésre váró részletekkel. Kiváló a zenei ízlésé, nyitott a művészetekre és az irodalomra.

5.

Szerelmes pár: Nagyon komolyan veszi a kapcsolatait, rengeteget gondol a szeretteire és fontos része az életének minden családtagja.
Gombafelhő: Nagyon könnyű megijeszteni, fél meghozni még a legegyszerűbb döntéseket is amiből sokszor hátránya fog származni. Néha még saját magával is ellentétbe kerül.

Na magadra ismertél?


Forrás:

erdekesportal

Szólj hozzá