Terhesen és gátlástalanul: áttetsző szoknyában mutatkozott a hivatalos látogatáson Meghan Markle!

Meghan Markle, a 37 éves amerikai ex-színésznő, aki elrabolta Harry herceg szívét, igazi fenomén! Bármennyire is igyekszik betartani a brit királyi család protokollját, mégsem tud megválni a régi szokásaitól.

Hiába hercegné, ráadásul várandós, és egy olyan helyszínen mutatkozott, ahol az extravaganciának semmi keresnivalója, Meghan Markle mégis egy áttetsző szoknyát viselt az ausztráliai turné utolsó napján tartott állófogadáson.

Nemcsak a Sussexi hercegné lábait csodálhatták meg az egybegyűltek, hanem a fehérneműjét is. Az intim ruhadarab ugyanis minden egyes lépésnél jól láthatóan körvonalazódott a hátsóján. Szerencsére Meghan egy visszafogottabb modellt választott, mely diszkréten eltakarta a domborulatait.

A turné utolsó napján a Sussexi hercegné egy királykék blúzt és szoknyát viselt, találó tűsarkúval. A felsővel és a cipőkkel kapcsolatban senkinek sem volt kifogásolnivalója, ám a Givency márkájú szoknya láttán sokan felkapták a fejüket. Az enyhén rakott, középhosszú ruhadarab alól ugyanis jól látható, szintén királykék fehérnemű villant ki, nem beszélve a hercegné combjairól.

Bár a rangjához és az eseményhez képest túl merész öltözéket választott, Meghan Markle a lehető legtermészetesebben viselkedett, és minden szívet meghódított. Egy maori szertartás keretében egy hagyományos, tollúval díszített leplet is magára öltött, és még a cipőjét is lehúzta, amikor a ceremónia megkívánta.

Hát nem imádnivaló ez a nő?

Forrás:

doily

Szólj hozzá